header

Asiat, jotka on hyvä pitää mukana autossa

Tietyt asiat kannattaa aina pitää autossa mukana – ajoitpa sitten vapaa-ajalla tai työn puolesta. Tärkeimpien turvatavaroiden lisäksi on olemassa monia muitakin erittäin tarpeellisia tavaroita, joista voi olla monille matkustajille hyötyä. Tutustu seuraavaksi siihen, millaisia turvavarusteita ja muita hyödyllisiä tavaroita autossa on hyvä pitää mukana ajaessaan.

Auton tärkeät varusteet tekevät matkasta turvallisen

Tärkeimpiin autossa pidettäviin tavaroihin kuuluu muun muassa katsastustodistus. Sen on oltava voimassa silloinkin, vaikka auton omistaja vaihtuisi. Autossa tulisi pitää aina myös tärkeimmät turvavarusteet, kuten heijastinliivi, ensiapulaukku, varoituskolmio, ikkunavasara ja turvavyöleikkuri. Kuka tahansa voi joutua onnettomuuteen ja silloin turvavarusteet voivat jopa pelastaa hengen.

Talvisin autossa voi olla hyötyä myös taskulampusta, jääraapasta ja lumiharjasta. Muita tärkeitä varusteita matkan aikana ovat muun muassa pysäköintikiekko, lasinpesuneste, puhelin ja etenkin kesäisin tai syrjäseudulle lähtiessä vesipullo.

Tarvittavat varusteet riippuvat olosuhteista ja omista tarpeista

On hyvä ottaa huomioon sää sekä muut olosuhteet, jotta osaa valita mahdolliset muut tarvittavat varusteet niiden mukaan. Sopiviin varusteisiin voivat kuulua esimerkiksi lämpimät vaatteet sekä heijastinliivit etenkin talvisin siltä varalta, että auto vaikkapa hajoaa kesken matkan. Shoppaile tässä kaupassa monia tärkeitä autoiluvarusteita, kuten heijastinliivejä ja heijastimia.

Löydät kaupasta myös monia tuotteita, jotka tekevät autoilusta viihtyisämpää. Hanki vaikkapa kuulokkeita matkustajille, USB-muistitikkuja musiikin soittamista varten tai matka-adaptereita sähkölaitteita varten.